Het vinden van de beste site om bingo te spelen kan voor sommigen een echte nachtmerrie betekenen. Zelfs als je “beste bingo sites” in een zoekmachine zoekt krijg je nog tientallen hits die allemaal iets anders zeggen. Deze hits veranderen met de dag en de betreffende websites veranderen ook geregeld. Hoe weet je dan bij welke Bingo Sites je als Nederlander terecht kan?

Bij BingoRad.nl proberen we je daarbij te helpen. Met de opkomst van het internet is er nogal wat veranderd in de wereld. Vroeger deed je mee aan bingo in een vereniging of buurtcentrum. Nu kan dat op het internet (online) met ontelbaar veel spelers uit alle landen. Softwareontwikkelaars werken dag en nacht om de nieuwste technieken toe te passen en voor een geruisloze spelervaring te zorgen. Dit betekent helaas ook dat je een oneindige voorraad Bingo Sites hebt om uit te kiezen. Een vergelijking daartussen maak je niet gemakkelijk.

Welke Bingo Sites zijn aan te raden?

Bingo Sites Veel BingokamersDe bingomarkt is Nederland is klein, maar nog steeds miljoenen waard. Daarom zijn er gelukkig genoeg Bingo Sites voor Nederlanders. Er is helaas nog één probleem: de traagheid van de Nederlandse overheid om de kansspelwet te moderniseren. Het is momenteel wachten op 1 juli 2021. Dan weten we pas welke Bingo Sites een vergunning van de Kansspelautoriteit heeft gekregen.

Aan de andere kant kunnen we op voorhand al wel vast aangeven welke criteria we gaan gebruiken voor het vergelijken:

Vergunning in Nederland

Uiterst noodzakelijk! In Nederland zijn er straks strenge voorwaarden om een vergunning te mogen krijgen. Veel aandacht gaat uit naar verslavingspreventie en solvabiliteit. Dat betekent dat een vergunninghouder voldoende vermogen moet hebben om de tegoeden van spelers uit te betalen. Zodoende wordt je niet de dupe van een faillissement.

Momenteel zijn er tientallen andere bingosites met vergunning in het Verenigd Koninkrijk, België, Malta, Gibraltar, etc. Elk land hanteert andere voorwaarden die voor dat land zijn bedoeld. Bescherming van buitenlandse spelers valt daar niet onder!

Aantal bingokamers (en deelnemers)

Bingo is geen F*CK aan als er slechts een handjevol deelnemers aan een ronde zijn. De prijzen zijn laag en gezelligheid is ver te zoeken. Het beste is een site met meerdere bingokamers (bijv. 75, 80 en 90 bal bingo) en met uiteenlopende lotprijzen. Zodoende kun je klein beginnen en met voldoende winst groot eindigen. Voor de afwisseling kun je eens een andere bingovariant of een jackpotruimte nemen.

Promoties van bingo sites

Welkomstbonussen, stortingenbonussen, dagelijkse toernooien en gratis geld kamers. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van promoties van bingo sites om bingodeelnemers te lokken of vast te houden. Zolang je rekening houdt met de bonusvoorwaarden kunnen deze promoties voor minder verlies of (hopelijk) voor meer winst zorgen.

Soms bieden bingo sites ook complementaire spellen aan, zoals casinospelletjes of gokspelletjes. Daarop kunnen ze ook free spins weggeven in de hoop dat je ook in dat deel van de bingo site je tegoed gaat uitgeven. Wat maakt jou het ook uit? Zolang de free spins ook echt gratis zijn, dan is er niets aan de hand!